tiistai 20. maaliskuuta 2012

Matkavalmisteluja by O.P.I osa I

No niin, täällä meillä päin aurinkoiset ihanaiset kevätilmat loppuivat ainakin toistaiseksi sunnuntaihin. Silloin olikin ihan huikean lämmintä ja ihanaa... Nyt on siis satanut räntää ja yöllä näköjään luntakin, great:(

Mutta ei anneta tämän masentaa! Mun tulevaan reissuun enää pari päivää aikaa, jihuu! Siellä on keväistä, aurinkoista (ainakin yleensä tähän aikaan)ja rento meininki. Tykkään hirmuisesti sekä paikasta että matkaseurasta;)Huomenna keskiviikkona selviää kaikille, mihin olen matkalla:D

Eiliseen räntä-ja loskakeliin piristys tuli O.P.I kynsilakkojen ja I.C.O.N tuotteiden muodossa. Käyhän ihmeessä kurkkaamassa nettiosiotteet www.opinails.fi ja http://www.bminternational.fi. Jälkimmäiseltä sivulta linkki Iconin omille sivuille, jossa on tosi paljon tietoa ja inspiroivia hiuskuvia.

Matkaa varten ihanat BMinternationalin tytöt ( ja tietty hurmaavia miehiäkään unohtamatta;))hemmottelivat minua hyvällä seurallaan, ihanalla kahvilla ja muutamalla mukavalla matkakokoisella tuotteella.


Nimiensä mukaisesti Shampoo Fully tekee hiuksista tuuheammat tai ainakin ne tuntuvat runsaammilta ja hoitoaine feels free ei paina supisuomalaista hiuslaatuani lättään. Hiuslakka on tarpeeksi pitävää eikä kuitenkaan tee hiuksista mitenkään kovaa ja epäluonnollisen "pysyvää" kampausta. Hair Contrast hiusharja on alunperin tarkoitettu hiuksille, jossa on hiuspidennyksiä tai muita lisäkkeitä, mutta se kyllä soveltuu tosi hyvin ihan tämmmöisten "alkuperäistenkin" hiusten harjaamiseen. Ei revi yhtään mun TODELLA takkuun menevää hiusta. Suosittelen kokeilemaan!


 Kevääksi on tullut toinen toistaan ihanampia kynsilakkoja. Värit on tosi keväisiä ja seurailevat tietenkin vaatemuodin kirkkaita värejä. Mun mielestä niitä voi hyvin käyttää piristämään myös hillitympiä asuvalintoja ja -värejä.

Itse ihastuin uuteen NICKI MINAJ sarjaan. Sain mukaani ihanan neljän minilakan sarjan. Tässä mun kuvassa niiden värit eivät vastaa todellista sävyä, joten jokaisen kannattaa käydä katsomassa itse ihan livenä;)

Koska käteni eivät ole kovin hyvällä hoidolla (mitä mitä??) ja talven jälkeen vielä huonommalla niin WINTER MINI MANI KIT auttaa saamaan ne jälleen pehmeiksi. Paketissa on kuorintavoide käsille, nestemäinen saippua ja kynsinauhojen pehmennykseen pensselimäisellä päällä varustettu tuubi. Tuubia on helppo kuljettaa vaikka mukana ja sitä voi tarpeen mukaan lisätä.


Omat kynteni saivat tylyn tuomion... Mulla nimittäin on melko kovat kynnet eli hyvä juttu sinänsä, mutta olen ihmetellyt kun ne helposti napsahtaa poikki tai lähtee ihan juuresta repeytymään. Diagnoosina siis liian kuivat kynnet. Helpotusta tähän tuo kynsilakan alle levitettävä O.P.I Nail envy. Tuohon sarjaan kuulu monta hyvää tuotetta kaikenlaisista kynsiongelmista kärsiville. Kannattaa EHDOTTOMASTI kokeilla jos haluaa eroon esim. liuskottuvista, ohuista, lohkeilevista... kynsistä. Mä siis aloitin oman kuurini eilen ja kommentoin täällä tuloksista;)


Käykää ihmeessä tutustumassa näihin herkkuihin. Ainakin lähes helpoiten niitä löytyy Sokokselta ja Stockmannilta.

 takki Polanrn och Pyret/farkkuleggarit Cubus/huivi NoaNoa/saappat Crocks



Noi Crocksit on ihan huiput tänne meidän loskaisille reiteille. Samoin on tuo takkikin. Siinä on irrotettava vuori ja pitää täysin sateen ja tuulen! 

Kävin tiistaina sovittamassa Millanputiikissa sitä ihanaa edellisen postauksen kukkatakkia by NoaNoa. Oli kyllä ihana, ei voi muuta sanoa... En vielä ostanut sitä, mutta siihen sopivan huivin kuitenkin;)

Keskiviikoksi mulle varattiin aika MINIMANIKYYRIIN. Sellainen on IHAN LUKSUSTA mulle! Ei juurikaan ole aikaa mihinkään itsensä hemmotteluun tuolla tasolla. Eli huomenna keskiviikkona saatte tietää mitä tehtiin ja miten meni;) Tulossa siis II osio tähän postaukseen:D

Kivaa tiistaita kaikille<3 Vi ses!

ps. En ole unohtanut niiden parin leivän respetiäkään, nekin kyllä tulevat ja lisäksi jotain ihanaa meksikolaista perjantairuokaa;)Ja kuten varmaan huomasittekin niin sain vihdoin lisättyä omaan blogilistaani monta IHANAA blogia joita seuraan.




8 kommenttia:

  1. Ihanan värinen huivi, oikein mukavaa reissua Sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykästyin itsekin, pastelleista kun tykkään. Ainakin aurinkoista pitäisi olla;)

      Poista
  2. Kaunis huivi ja nyt mäkin haluun väriä kynsiin! ... löytyiskö kaapista sopivaa vai pitääkö lähteä oikeen ostoksille... ;)
    Ihanaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana on! Väriä ehdottomasti!!! Huomenna keskiviikkona siis mun minimanikyyri, yritän saada postauksen huomenna, joten ei kun värejä ihastelemaan;)

      Poista
  3. oon kuolannut tosi paljon noita nicki minaj-sarjan lakkoja! mun tarvii nähdä in action noi sun paketin sävyt ennen kuin voin hakee omat ;)
    -essi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välkommen och testa dig själv;) Ne on kyllä ihanat... Saas nähdä miltä kynnet huomenna näyttää:D

      Poista
  4. Onpas kaikkea kivaa luvassa ja nämä kynsijutut... kröhöm omiani ei kehtaa edes itse vilkaista (raskaus+imetys on ilmeisesti kynsieni surma)... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan täyttä hemmottelua;) Niinpä, kokeile jotain niistä Nail Envy tuotteista, ihan varmaan auttaa!

      Poista

On kiva saada komentti juuri sinulta